​Medlem af SKAD

guarantee

​konkurrencedygtige priser

like (1)

​Uddannet i nyeste metoder

mechanics

Bilreparation til konkurrencedygtige priser

​Når din bil skal plejes eller tilbage i topform, er Dybbøl Autoopretning i Sønderborg det rette valg. Med vores karosseriværksted er du sikker på god, professionel og hurtig bilreparation til konkurrencedygtige priser. Vores kunder kommer typisk fra Sønderborg, Nordborg, Gråsten og omegn. 

Med vores erfaring og kompetencer inden for bilreparation og bilservice kan vi tilbyde vores kunder en god kvalitet inden for et bredt felt. Vi ordner alt til den almindelige bilservice; fra bremser og udstødning, til buler, støddæmpere og låse, der er i stykker. 

Du kan eksempelvis benytte vores værksted, når du skal have foretaget synsklargøring.

Sikkerheden er altid i top hos os

Vi er specialister i en lang række bilmærker og er opdateret med det nyeste inden for det nødvendige specialværktøj til at løse enhver opgave inden for autoreparation, du kommer med. 

Som medlem af brancheforeningen SKAD er du sikker på, at alt bliver udført efter fabrikantens forskrifter.

Du kan desuden være sikker på, at sikkerheden af bilen og køreegenskaberne altid er i top, når du kører herfra.

Vi kan desuden hjælpe dig med biludlejning, hvis du har behov for dette. Dog kan vi tilbyde en lånebil ved reparation af din bil på vores værksted.

Lån en gratis lånebil ved bilreparation

Hos Dybbøl Autoopretning behøver du ikke bestille tid til reparation af bil. Kom forbi med bilen, så vi sammen kan finde en løsning på dit problem og kør herfra i en gratis lånebil, hvis din skal blive på værkstedet. Vi er i førersædet, når bilen skal repareres og får den til at spinde som ny. 

Kontakt os for bilservice og reparation af bil i Sønderjylland

Ring til os på telefon 74 48 81 52, skriv til e-mail tpj@dybboelopret.dk og hør nærmere, få gode råd og vejledning, eller kom forbi værkstedet og få et uforpligtende tilbud med en billig pris på bilreparation og service.​

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

​​​Kontakt os her og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1

Vurderet 4.8 ud af 5 stjerner

på baggrund af 5 anmeldelser på Google.