​Medlem af SKAD

guarantee

​konkurrencedygtige priser

like (1)

​Uddannet i nyeste metoder

mechanics

Klimaservice

Hos Dybbøl Autoopretning tilbyder vi også tjek og service af din bils klimaanlæg. Så sidder du og sveder på landevejen, fordi din aircondition ikke virker, er den begyndt at opføre sig underligt eller vil du bare være på den sikre side, så kom ind til et servicetjek.

Ved et tjek af klimaanlægget i din bil måler vi både kondenseringstryk, sugetryk og indblæsningstemperatur. Lugtgener fra ventilationskanalerne kan også fjernes og kabinefiltret udskiftet, hvis det er mættet.

Kvalitet i top

Vi har mange års erfaring og ry for den bedste service. Dybbøl Autoopretning er medlem af SKAD og sørger derfor for, at alle reparationer bliver lavet efter fabrikantens forskrift.​

Du er derved sikret en service, der ikke går på kompromis med sikkerhed og køreegenskab.

Hos os anbefaler vi, at man får tjekket klimaanlægget hvert andet år. På den måde undgår du senere dyre reparationer af din aircondition.

Gratis lånebil

Skal bilen blive på værkstedet i længere tid, sørger vi selvfølgelig for, at du kan køre videre i en gratis lånebil, så du ikke bliver forhindret i dagens andre gøremål.

Ring på tlf.: 74 48 81 52 og hør mere om service og priser, eller kom forbi værkstedet på Ellegårdsvej i Sønderborg. Vi tager imod alle bilmærker med et smil. Du kan selvfølgelig også kontakte os på e-mail: ​tpj@dybboelopret.dk

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

​​​Kontakt os her og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1

Vurderet 4.8 ud af 5 stjerner

på baggrund af 5 anmeldelser på Google.