​Medlem af SKAD

guarantee

​konkurrencedygtige priser

like (1)

​Uddannet i nyeste metoder

mechanics

Klargøring til syn og kørsel til synshallen

​Er det ved at være tid til at få bilen til syn, og bor du eksempelvis i Nordborg, Gråsten eller i en af de omkringliggende byer, så kom gerne forbi Dybbøl Autoopretning i Sønderborg. Her sørger vi for en total gennemgang af bilen, så den bliver helt klar til synshallen. 

Hver femte bil bliver ikke godkendt ved det periodiske syn, og skal derfor til omsyn. Besværet, den ekstra tid og de yderligere udgifter ved omsyn, kan du spare dig selv for, hvis du sender bilen til klargøring til syn hos os først.

Vi kører din bil gratis til synshallen efter bilklargøring

Er du træt af, først at skulle køre bilen til klargøring til syn, for derefter at køre til selve synet? Så tilbyder vi gratis at køre bilen direkte over til syn i synshallen for dig, så du kun skal tænke på at hente den igen. 

Med vores mangeårige erfaring, gode service og konkurrencedygtige priser på klargøring af bil til syn, er Dybbøl Autoopretning det rette valg for dig. Ska lder foretages nødvendige bilreparationer inden bilsynet, sørger vi naturligvis for det, efter aftale med dig.

Vi er medlem af SKAD, hvilket sikrer dig en professionel gennemgang og en garanti for, at sikkerheden og køreegenskaberne er i top, når du kører ud fra værkstedet.

​Få en gratis lånebil under klargøring af bil til syn

Skal bilen blive på værkstedet, og har du et andet sted, du skal være, tilbyder vi selvfølgelig en gratis lånebil, så du ikke bliver forhindret i hverdagens andre gøremål og planer når din bil skal synes.

Kontakt os og bestil tid til klargøring til syn

Ønsker du at høre mere om den praktiske del ved en bilklargøring, eller kunne tænke dig et uforpligtende tilbud med en skarp pris på klargøring af bil til syn? Så bør du ikke tøve med at kontakte os.

Ring på telefon 74 48 81 52 eller skriv til e-mail tpj@dybboelopret.dk, for at bestille en tid til klargøring til syn allerede i dag, eller kom forbi værkstedet på Ellegårdvej i Sønderborg. Vi er altid klar til et grundigt eftersyn af din bil.​

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

​​​Kontakt os her og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1

Vurderet 4.8 ud af 5 stjerner

på baggrund af 5 anmeldelser på Google.