​Medlem af SKAD

guarantee

​konkurrencedygtige priser

like (1)

​Uddannet i nyeste metoder

mechanics

Veteranbiler

Har du en VW boble eller en Volvo 544, der trænger til en nænsom restaurering

så har vi eksperticen og hjertet til at klare det. Dybbøl Autoopretning har stor erfaring med liebhaverbiler fra 60'erne og 70'erne. Selv hvis bilen nærmest er en skrotbunke, kan vi få den til at se ud som om, den rullede ud fra fabrikken i forgårs.

Det har vi blandt andet gjort med Ford Cortina, Volvo Amazon og 544, Folkevognsboblen, BMW 1602 og en smuk Austin Healey fra 1967. Vi elsker specialopgaver. Hvis du vil have en bil restaureret totalt, så gør vi gerne det. Hver eneste møtrik vil blive skruet ud, renset og smurt ind i fedt, før den kommer på plads igen.

Dybbøl Autoopretning påtager sig også gerne mindre opgaver. Hvis du for eksempel kan klare det mekaniske selv, men ikke er så fiks til rust, så lad os sørge for det samt en lakering i de originale farver.

Hvis der mangler stumper til bilen, har vi forbindelserne til at skaffe dem. Stort set alle reservedele kan findes, selv om bilerne gik ud af produktion for mange år siden.

For entusiaster er der ikke noget som en tur i en smukt restaureret liebhaverbil en solbeskinnet søndag. Bilerne oser af atmosfære og nostalgi, og de udløser altid beundrende blikke fra de forbipasserende. Har du bilen, der mangler en nænsom restaurering, så ring eller kom forbi til en snak om, hvad vi kan gøre.​

Sidder du inde med spørgsmål?

Ring på 74 48 81 52 eller skriv til vores e-mail tpj@dybboelopret.dk

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

​​​Kontakt os her og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1

Vurderet 4.8 ud af 5 stjerner

på baggrund af 5 anmeldelser på Google.