​Medlem af SKAD

guarantee

​konkurrencedygtige priser

like (1)

​Uddannet i nyeste metoder

mechanics

Forsikringsskader

Forsikringsskader kan være rigtig trælse. Om du så har været udsat for tyveri- eller hærværksskader på bilen, du er kommet galt af sted på landevejen eller en anden kunde på parkeringspladsen har ødelagt din kofanger, så er forsikringsskader aldrig sjove.

Hos Dybbøl Autoopretning opretter og reparerer vi trafikskadede biler for privatpersoner og forsikringsselskaber. Vi reparerer alle former for skader – store som små – og sørger for, at din bil bliver køreklar igen.

Garanteret kvalitetsreparation

Dybbøl Autoopretning er medlem af brancheforeningen SKAD. Det sikrer dig en professionel skadesopretning og en garanti for, at det hele er lavet efter bogen.​

Som medlem af SKAD sørger vi for, at reparationerne bliver lavet som fabrikanten foreskriver det.

Derfor er man ikke i tvivl om, at noget er lavet forkert og sikkerheden på bilen forbliver i top hele vejen i gennem forløbet.

Gratis lånebil

I modsætning til mange andre værksteder samarbejder vi med alle forsikringsselskaber – også dit. Vi tilbyder ligeledes en gratis lånebil til den periode, hvor bilen er på værksted, så du ikke bliver forhindret i at nå dine destinationer.

Har du fået en skade? Så ring til os på 74 48 81 52 og aftal en tid eller kom forbi med bilen, så ordner vi det for dig.​ Du kan også skrive til tpj@dybboelopret.dk.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

​​​Kontakt os her og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1stjerne (hvid) 1

Vurderet 4.8 ud af 5 stjerner

på baggrund af 5 anmeldelser på Google.